1-DIN /u touchskjerm

1-DIN /u touchskjerm

5 Varer

Synkende
View as List Grid
per side
 1. Alpine UTE-204DAB
  Rating:
  0%

  UTE-204DAB er en 1-DIN hovedenhet med DAB+, USB, AUX og Blåtann med Alpine kvalitets lyd. Koble til din iPhone eller iPod og lytt til din lagrede favoritt musikk og lydinnhold fra Apple Music, strøm musikk fra Spotify eller internettradio via blåtann teknologi, eller koble til en USB-pinne – mulighetene er mange med denne Alpine hovedenheten. UTE-204DAB har innebygget handsfree og med den medfølgende mikrofonen får du krystallklare samtaler. Du kan til og med justere knappe belysningen i hele RGB spekteret for å matche dine preferanser og bilens interiør. Leveres uten DAB-antenne.

  Learn More
  kr 1 599
 2. Phonocar VM016
  Rating:
  0%

  12V eller 24V DAB+ enkel retrolook bilradio med USB/AUX/blåtann som passer i de fleste biler, lastebiler og gravemaskiner. Kort innbyggingsdybde med kun 10,6 cm. Leveres med DAB-antenne.

  Learn More
  kr 1 759
 3. Phonocar VM022
  Rating:
  0%

  Phonocar VM022 er en prisgunstig radio med CD-spiller for de som bare vil ha en enkel radio med DAB+ og digitale tilkoblinger som USB, SD-kort blåtann - men som ikke trenger avanserte lydjusteringsmuligheter eller tilkobling for multifunksjonsratt. DAB-antenne inkludert.

  Learn More
  kr 1 279
 4. Phonocar VM063
  Rating:
  0%
  Enkel 1-DIN enhet med blåtann strømming og handsfree, AUX, USB og SD-kort-leser. Denne hovedenheten har ikke DAB-radio. Learn More
  kr 639
 5. Phonocar VM064
  Rating:
  0%

  Phonocar VM064 er en prisgunstig mediereceiver for de som bare vil ha en enkel radio med DAB+ og digitale tilkoblinger som Blåtann, USB og AUX - men som ikke trenger avanserte lydjusteringsmuligheter eller tilkobling for multifunksjonsratt. Denne radioen støtter ikke multifunksjonsratt. USB gir kun lading eller avspillling fra minnepenn. DAB-antenne inkludert.

  Learn More
  kr 1 039

5 Varer

Synkende
View as List Grid
per side