2-DIN /m touchskjerm

2-DIN /m touchskjerm

9 Varer

Synkende
View as List Grid
per side
 1. Kenwood DMX125DAB
  Rating:
  0%

  A/V Hovedenhet med 6,8" kapasitiv skjerm, DAB+, Bluetooth og short-body. Leveres uten DAB-antenne.

  Learn More
  kr 2 392
 2. Kenwood DNX5190DABS
  Rating:
  0%

  Digital media-receiver med 6,8" skjerm og integrert navigasjonssystem. Apple CarPlay og Android Auto gjennom USB. CD-drivverk for de som ikke klarer å kvitte seg med CD-samlingen og verdsetter ukomprimert lyd. Integrert blåtann og DAB-radio. 13-bånds EQ. Leveres uten DAB-antenne.

  Learn More
  kr 8 792
 3. Radical R-D211
  Rating:
  0%

  Vil du strømme musikk og filmer fra nettet i bilen din, lytte til internettradio, bruke YouTube eller Spotify? Alt er mulig med R-D211, Radicals 2-DIN allrounder. Du kan enkelt koble mobiltelefonen til mediesenteret og dermed utnytte smarttelefonen optimalt. Du kan installere favorittappene dine direkte på radioen siden R-D211 er et Android-baser system. Radical tilbyr deg en kapasitiv 7" berøringsskjerm og er også utstyrt med HDMI-inngang, tre USB-porter, DAB+, FM-tunere og selvfølgelig blåtann strømming og handsfree. Leveres med DAB-antenne.

  Learn More
  kr 3 039
 4. Xzent X-227
  Rating:
  0%

  Moderne bilunderholdning for din bil eller bobil: Xzenr X-227 integreres perfekt i dashbordet i biler med 2-DIN-hull og tilbyr de siste underholdningsfunksjonene til en hyggelig pris. Den kapasitive 6,5" store touchskjermen gir enkel og intuitivt og sikker brukervennlighet av radioens mens man kjører. DAB+ med doble tunere og service following, blåtann handsfree og strømming og mulighet for to kamera med automatisk aktivering er en selvfølge. Med Apple Carplay han du benytte kompatible applikasjoner som Google maps direkte fra radioens brukergrensesnitt uten å måtte røre på telefonen. Leveres med DAB-antenne inkludert.

  Learn More
  kr 3 599
 5. Xzent X-522
  Rating:
  0%

  X-522 er en topp moderne 2-DIN bilradio med 6.75" kapasitiv touchskjerm, DAB+ og FM-tuner, 2x USB porter og blåtann handsfree og strømming med A2DP. Apple CarPlay og Android Auto gir muligheter for fullintegrering av telefonen din mot utvalgte applikasjoner som Google Maps direkte på skjermen uten behov for å løfte på telefonen. Med USB-inngang i front på radioen og intern mikrofon går det raskt å montere radioen siden man slipper å legge opp kabel til ekstern mikrofon eller USB for tilkobling av Apple Carplay eller Android Auto. Leveres med DAB-antenne inkludert.

  Learn More
  kr 3 599
 6. Xzent X-522-WLAN
  Rating:
  0%

  Markedets kanskje rimeligste bilradio med trådløs Apple Carplay. X-522 er en topp moderne 2-DIN bilradio med 6.75" kapasitiv touchskjerm, DAB+ og FM-tuner, 2x USB porter og blåtann handsfree og strømming med A2DP. Trådløs Apple CarPlay og kablet Android Auto gir muligheter for fullintegrering av telefonen din mot utvalgte applikasjoner som Google Maps direkte på skjermen uten behov for å løfte på telefonen. Med USB-inngang i front på radioen og intern mikrofon går det raskt å montere radioen siden man slipper å legge opp kabel til ekstern mikrofon eller USB for tilkobling av Apple Carplay eller Android Auto. Leveres med DAB-antenne inkludert.

  Learn More
  kr 3 999
 7. Zenec Z-N328
  Rating:
  0%
  Z-N328 er en 2-DIN "Smartlink direct" infotainer med en kapasitiv berøringsfølsom 6,2" og berøringssensorknapper på forsiden av enheten. Den integrerte DAB + -tuneren til Z-N328 imponerer med klar digitalt radiomottak. Z-N328 støtter avspilling av de nyeste lyd- og videoformatene via USB 2.0-porten. Med Spotify-appen på Z-N328 kan du få tilgang til favorittmusikken din på farten via smarttelefonens hotspot og for eksempel spille gamle og nye hits, sanger av favorittartistene eller spillelister fra andre brukere i den store Spotify-musikkatalogen. Z-N328 er også toppmoderne når det gjelder smarttelefontilkobling og bruk: Den kobler Android og iOS-baserte smarttelefoner via sin "Smartlink direct" -funksjon. Så snart smarttelefonen din er koblet til Z-N328 via Smartlink direct, speiles skjerminnholdet på brukergrensesnittet. Android-baserte smarttelefoner muliggjør direkte appkontroll av alle funksjoner via Z-N328 berøringsskjerm (med iPhone betjenes appene via smarttelefonen). Bluetooth-enheten muliggjør stressfri håndfri samtale med enkel administrasjon av favorittkontakter, telefonbokkontaktsøk med de første bokstavene i for- eller etternavnet og praktisk A2DP-musikkstrømming. En annen app kan brukes i forbindelse med en separat tilgjengelig OBD II-dongle: RealDash er en virtuell dashbord-app med en ytelsesmålerskjerm som er tilpasset Z-N328. Kjøretøy- og motordata kan vises nesten i sanntid, f.eks. Hastighet, boosttrykk, oljetemperatur, tanknivå, motorhastighet osv. Learn More
  kr 3 599
 8. Zenec Z-N528
  Rating:
  0%

  Z-N528 er en 2-DIN underholdningsmaskin med siste generasjon kapasitiv touchskjerm i 6,75" størrelse. Via de fysiske knappene i frontpanelet er Z-N528 perfekt utrustet for rett-frem brukervennlighet mens man kjører bil. USB (1)-porten lar deg styre smarttelefonen din direkte fra skjermen da Z-N528 er Apple CarPlay og Android Auto-sertifisert. Ta telefonsamtaler, bruk Google- eller Apple maps til å finne neste stoppested. Spill musikk, eller send og motta meldinger direkte på skjermen. Operer utvalgte applikasjon enten med touchskjermen, Apple Siri eller Google assisten ved hjelp av talekommandoer. Leveres med DAB-antenne inkludert.

  Learn More
  kr 4 399
 9. Zenec Z-N966
  Rating:
  0%

  Z-N966 i Zenec Prime-serien er en toppklasse DAB+ underholdningsmaskin for kjøretøy med plass for 2-DIN radioer. Den 9" store kapasitive touchskjermen med TFT HD-display med glass-overflate gir høyoppløselige bilder (1280x720p) for sylskarpe bilder. USB-inngangen (1) gir deg muligheten til å docke din smarttelefon og styre den med utvalgte applikasjoner direkte på radioens touchskjerm som om den var telefonen. Z-N966 er Apple CarPlay og Android Auto-sertifisert. Ta telefonsamtaler, bruk Google- eller Apple maps til å finne neste stoppested. Spill musikk, eller send og motta meldinger direkte på skjermen. Operer utvalgte applikasjon enten med touchskjermen, Apple Siri eller Google assisten ved hjelp av talekommandoer. Z-N966 inkluderer doble DAB+ tunere, noe som gir deg full utnyttelse av den digitale radiostandarden, inkludert forskjellige funksjonaliteter som dynamisk stasjonsliste, MOT slideshow, DLS-tekst, såvell som DAB<>FM/DAB<>DAB service-following. Leveres inkluder DAB-antenne.

  Learn More
  kr 8 799

9 Varer

Synkende
View as List Grid
per side