2-veis 4"-sett

2-veis 4"-sett
View as List Grid

4 Varer

per side
Synkende
 1. Eton AG100.2
  Rating:
  0%

  Universalt 4"/100 mm 2-veis høyttalersett med kasser som passer til ettermontering i mange biler uten mulighet for høyttalere på dashbord med 19mm diskanter og 4“ glassfiberforsterket mellomtone i med en kraftig ferrittmagnet. En pulverlakkert stabilt chassis gir en presis bass og mellomtonegjengivelse. Følsom, varm høyoppløselig diskantgjengivelse takket være den 19mm diskanten. Produsert i Tyskland.

  Learn More
  kr 3 199
 2. Eton POW 100.2 COMPRESSION
  Rating:
  0%
  2 way speaker set with x-over.4" midrange with glassfiber/paper cone, 1" silk dome tweeter for flush and surface mount,mounting depth driver 51mm ,cut out diameter 92 mm. Learn More
  kr 2 399
 3. Morel HYBRID 402
  Rating:
  0%

  Noen utroper Hybrid som et av de best klingende høyttalersystemene Morel produserer og den siste generasjonen tar det et skritt nærmere perfeksjon. I hjertet av den nye hybriden er et ukonvensjonelt, innovativt og svært effektivt hybridmagnettsystem. Bassmellomtonene flyter sammen med Morels berømte MT230-diskanter og MXR-delefilterne for å levere ekstraordinær lyd som er enda mer behagelig for øret enn før.

  4" hifi komponentsett.

  Learn More
  kr 7 199
 4. Morel VIRTUS 402
  Rating:
  0%

  Den nye Virtus-serien tilbyr Morels sentrale teknologiske dyder til en eksepsjonell valuta-for-pengene. Hvert Virtus-system, som består av to- og treveis komponentsystemer som baserer seg på Morels akustiske varemerkesignatur, og gir billydentusiaster fullstendig systemdesignfleksibilitet for alle applikasjoner foran, bak og i sentrum.

  4" hifi komponentsett. 

  Learn More
  kr 4 799
View as List Grid

4 Varer

per side
Synkende