2-veis 6,5"-sett

2-veis 6,5"-sett
View as List Grid

10 Varer

per side
Synkende
 1. Hertz Uno K 165
  Rating:
  0%
  2-veis 6,5" komponentsett /u griller, 75W RMS, 93,5 dB. Leveres som par. Learn More
  kr 959
 2. Hertz Uno K 170
  Rating:
  0%
  2-veis 6,5" fulltone ekstra slankt høyttalersett /u griller, 70W RMS, 93,5 dB. Selges i par. Learn More
  kr 1 119
 3. Morel ELATE TI 602
  Rating:
  0%

  Et 6,5" high-end høyttalersett med delefilter som kombinerer nyoppdaget teknologi for å levere pressisjon, musikalitet og høy ytelse som aldri før.

  Learn More
  kr 15 999
 4. Morel HYBRID 602
  Rating:
  0%

  Noen utroper Hybrid som et av de best klingende høyttalersystemene Morel produserer og den siste generasjonen tar det et skritt nærmere perfeksjon. I hjertet av den nye hybriden er et ukonvensjonelt, innovativt og svært effektivt hybridmagnettsystem. Bassmellomtonene flyter sammen med Morels berømte MT230-diskanter og MXR-delefilterne for å levere ekstraordinær lyd som er enda mer behagelig for øret enn før.

  6,5" hifi komponentsett.

  Learn More
  kr 7 999
 5. Morel MAXIMO ULTRA 602
  Rating:
  0%

  Driverne til Maximo Ultra 2-veis komponentsystemer består av en ny 25 mm diameter myk softdome-diskant som benytter Morels eksterne stemmespoleteknologi utviklet spesielt for Maximo Ultra. Diskant-designet setter nye standarder for effekthåndtering og lav forvrengning for dette prisnivået, samtidig som det gir en god musikalsk lydgjengivelse. De fire monteringsalternativene for diskanten gjør installasjonen enkel.

  6,5" komponentsett.

  Learn More
  kr 1 999
 6. Morel MAXIMUS 602 V2
  Rating:
  0%

  Den nye Maximus 602 v2 er enda mer allsidig enn før. Den nyeste varianten har en nyutviklet bassmellomtone med en svært effektiv hybridmagnetmotor og forbedret fjæring og gir bastoner med større slag og mer dynamisk mellomtone mens den forbedrer krafthåndteringen med 50% sammenlignet med den tidligere versjonen. Maximus er utviklet for å være en enkel oppgradering av høy kvalitet til ethvert fabrikkmontert 2-veis system og håndterer mer kraft slik at du kan legge til en forsterker for å nå enda større utgangsnivåer, men likevel opprettholde høy kontroll.

  6,5" lettdrevet komponentsett spesielt egnet på installasjoner uten behov for ekstern forsterker.

  Learn More
  kr 2 399
 7. Morel SUPREMO 602
  Rating:
  0%
  Morels referanse lydsystem til bil. Anvender teknisk innovasjon fra Morels flaggskip og hjemmehøyttaler "Fat Lady". Supremo 602 er trolig det beste lydsystemet til bil som finnes på markedet i dag. Learn More
  kr 51 999
 8. Morel TEMPO ULTRA 602
  Rating:
  0%

  De nye produktene i Tempo-serien løfter praktisk talt linjen til en annen klasse. Tempo Ultra har både 2-veis komponentsystmer og koaksiale punktkildeløsninger for de musikkelskere som krever enestående lydopplevelse og kraft mens de fremdeles får en enorm valuta-for-pengene. Med en stor 1,5" talsespole i en behandlet papirkompositt-kjegle og et sterkere magnetsystem som gir økt effektåndtering med lavere forvrengningsnivåer og forbedret bassrespons. Morels berømte 28 mm myke kuppel-diskant bruker en neodymmagnet og gir detaljene og dynamikken for en virkelig minneverdig musikalsk opplevelse.

  6,5" hifi komponentsett.

  Learn More
  kr 3 599
 9. Morel VIRTUS 602
  Rating:
  0%

  Den nye Virtus-serien tilbyr Morels sentrale teknologiske dyder til en eksepsjonell valuta-for-pengene. Hvert Virtus-system, som består av to- og treveis komponentsystemer som baserer seg på Morels akustiske varemerkesignatur, og gir billydentusiaster fullstendig systemdesignfleksibilitet for alle applikasjoner foran, bak og i sentrum.

  6,5" hifi komponentsett.

  Learn More
  kr 5 599
 10. Morel VIRTUS NANO 602
  Rating:
  0%

  6.5" komponentsett-versjon av EISA-vinner VIRTUS NANO INTEGRA 602. Enten du ettermonterer i en klassisk bil eller oppdaterer lyden i et moderne kjøretøy, kan montering av konvensjonelle ettermarkedshøyttalere være problematisk - frem til nå. Virtus Nano-komponentsystemet ble utviklet som en ultra-slank hifi-løsning hvor plassen er begrenset.

  Learn More
  kr 6 399
View as List Grid

10 Varer

per side
Synkende