Honda Jazz 3 (2014-2017)

View as Listevisning Nettvisning

9 Varer

per side
Synkende
 1. Connect A3074-DIN-OEM
  Antenneadapter for FM-signal GT13 (HUNN) > DIN (HANN). Benyttes for å koble bilens originale antennekontakt til en ettermarkedradios antenneinngang. HONDA CIVIC ('12 >), INSIGHT ('09-'15), ODYSSEY ('10 >), CR-V ('12 >).
 2. Connect C3001-CAM Connect C3001-CAM Hurtigvisning
  • Org kamera
  Connect C3001-CAM
  Ryggekamera-interface som bevarer bilens originalmonterte ryggekamera med denne plug & play-løsningen uten behov for lodding, koblingsskjema eller kabelskjøting ved bytte til en ettermarkedsradio. HONDA CR-V ('15 >), HR-V ('15 >), JAZZ ('15 >).
 3. Connect C3007CRConnect C3007CR Hurtigvisning
  • Org kamera
  • Rattbetjening
  Connect C3007CR
  Kombinert rattfjernkontroll-adapter og ISO-overgang med elektronikk som kommuniserer mellom bilens elektronikk og en uorginal bilradio som støtter forskjellige funksjoner. Se liste over funksjoner adapteren bevarer i bilen ved bytte av radio. Passer følgende bilmodeller: HONDA HR-V ('15 >), JAZZ ('15-'20). PASSER FOR FOR MODELLER BÅDE MED ELLER UTEN LYDPAKKE FRA FABRIKK. PASSER KUN FOR MODELLER MED HONDA CONNECT (NAVIGASJON). BEVARER OGSÅ RYGGEKAMERA.
 4. Connect C3008CRConnect C3008CR Hurtigvisning
  • Rattbetjening
  • Med bus-system
  Connect C3008CR
  Kombinert rattfjernkontroll-adapter og ISO-overgang med elektronikk som kommuniserer mellom bilens elektronikk og en uorginal bilradio som støtter forskjellige funksjoner. Se liste over tilgjengelige funksjoner adapteren bevarer i bilen ved bytte av radio. Passer følgende bilmodeller:  HONDA HR-V ('15 >), JAZZ  ('15 >). PASSER FOR MODELLER MED ENKEL ORIGINALMONTERT CD/RADIO. STØTTER KLOKKEJUSTERING.
 5. Connect C3050-ACP4Connect C3050-ACP4 Hurtigvisning
  • Strøm/høyttaler
  • Med bus-system
  Connect C3050-ACP4
  En aktivsystem-adapter bevarer den originalmonterte forsterkeren i biler utstyrt med lydpakke fra fabrikk når du bytter til en ettermarkedsradio. Nyere biler med ekstra funksjoner som multifunksjonsratt, varsellyder, ryggesensorer etc. som går igjennom den originale radioen trenger i de fleste tilfeller en rattfjernkontroll-adapter eller info-adapter istedenfor såfremt denne også støtter aktivsystem-bevaring.  HONDA ACCORD ('08 >), CIVIC ('12-'16)*, CR-V ('12-'16)*, CR-Z ('10-'12), HR-V…
 6. Connect C8307-USB Connect C8307-USB Hurtigvisning
  • Bev. org. USB
  Connect C8307-USB
  AUX/USB-bevaring er en docking med standardiserte minijack- og USB-kontakter for å beholde original AUX/USB-plassering i bilen ved bytte til en ettermarkedsradio. HONDA/MITSUBISHI ('10 >).
 7. Connect MA30012/T+KIT
  2-DIN radioadapter for å bygge om interiøret i en en spesifikk bilmodell til standard DIN-hull slik at man kan montere valgfri ettermarkedsradio i samme størrelse istedenfor den originalmonterte radioen. HONDA JAZZ ('15 >).
 8. Dension DAB+U
  DAB-integrering for de fleste biler med USB-kontakt. Leveres med to forskjellige typer firmware installert. DBU3GEN er den tradisjonelle som vil fungere på de fleste eldre biler uten ipod-støtte, men kan i en del biler gi lang buffertid pga måten DBU3GEN lager en stor fil for strømming av radiokanaler som leses av bilens originale radio. I de flest tilfeller må ekstra konfigurasjonsfil lastes inn i tillegg for å få ned buffertiden. DBU3DAB er laget for biler med ipod-kompabilitet, og vil i de…
 9. Incartec CA-HON01-LED
  Biltilpasset ryggekamera for et originalt utseende. Passer til bilmodellene nevnt i kompabilitetslisten og kan benyttes sammen med alle universale skjermer eller ettermarkedsradioer med analog video/ryggekamera-inngang. Passer normalt ikke sammen med den originale radioen som bilen er levert med fra fabrikken såfremt denne ikke har en analog videoinngang eller det har blitt ettermontert et videointerface med analog videoinngang. Passer til følgende modeller:  HONDA CIVIC ('12-'16), CR-V…
View as Listevisning Nettvisning

9 Varer

per side
Synkende