VW Golf 3 (1992-1996) III

VW Golf 3 (1992-1996) III

5 Varer

Synkende
View as List Grid
per side
  1. Axton N-A480DSP-ISO4
    Rating:
    0%
    Plug&Play kabel for ettermontering av Axton eller Emphaser sine DSP-forsterkere. Kabelskjøten kobles bak originalradioen hvor den henter høyttalersignalet ut fra bilens originale hovedenhet eller ettermarkedsradio og sender dette signalet inn til forsterkeren. Det blir da prosessert i forsterkerens signalprosessor og forsterket før det sendes ut til høyttalerne gjennom samme kabel. Dette vil gi en formidabel oppgradering av effekt i bilens høyttalere i tillegg til at man kan justere lyden som man selv ønsker gjennom forsterkerens innovative applikasjon for smarttelefoner. Kabelen er 1,5 meter lang, og er derfor tiltenkt montering bak eller under hanskerom. Ekstra skjøt for montering bak i bilen er tilgjengelig som ekstrautstyr. Learn More
    kr 287
  2. Connect A10030
    Rating:
    0%
    Antenneadapter, DIN (han) til ISO (han). Learn More
  3. Connect C600200DIN
    Rating:
    0%

    Høyttalerkabel-adapter. Overgang fra bilens originale kontakt til standardisert høyttalerkontakt for spadeterminaler. For å slippe å klippe og lodde ved bytte av originale høyttalere til ettermarkedshøyttalere. Selges i par.

    Learn More
    kr 119
  4. Connect C951801
    Rating:
    0%

    Høyttalerkabel-adapter. Overgang fra bilens originale kontakt til standardisert høyttalerkontakt for spadeterminaler. For å slippe å klippe og lodde ved bytte av originale høyttalere til ettermarkedshøyttalere. Selges pr. stk.

    VW GOLF 3

    Learn More
    kr 79
  5. Connect GR95001.A
    Rating:
    0%

    Høyttalergriller. Selges i par.

    VW GOLF 3, FRONT.

    Learn More
    kr 239

5 Varer

Synkende
View as List Grid
per side